Maritim coaching

Coaching til søfolk

Coaching til søfolk? Hvorfor det?

Søfolk får ofte brug for en samtalepartner i forbindelse med deres job på søen. Det er netop hvad jeg blandt andet kan bidrage med. Jeg er hvad man kan kalde en professionel samtalepartner, som står til rådighed med coaching for søfolk. Efter 40 år på havet, hvor de seneste 20 år har været med kaptajn-kasketten på hovedet, har jeg en utrolig bred erfaring med udfordringer, som søfolk og deres familier ofte står overfor.

Jeg tilbyder coaching til søfolk, hvor vi taler om de udfordringer som du, din familie eller andre har i forbindelse med dit job på søen. Jeg agerer professionelt og fortroligt, og du kan bruge mig til at drøfte specifikke problemstillinger. Jeg er neutral, loyal og lyttende, og så er jeg god til at se de vinkler, der er i udfordringerne.

Jeg har stor fokus på coaching til søfolk, som efter min mening er alt for overset i den maritime verden. Maritim coaching er ofte den helt rigtige måde at komme videre på, og som coach for søfolk har jeg således blandt andet fokus på ledelse i praksis, konflikthåndtering, teamcoching og – naturligvis – individuel coaching til søfolk.

Til dagligt er jeg således instruktør på Svendborg Søfartsskole. Med denne praktiske og teoretiske ballast får du altså en coach, som har fokus på maritim coaching: coaching til søfolk.